Over Ons

Service Center Peter op het Veld

14 peter op het veld kleur

Sins 1991 bestaat Service Center Peter op het Veld. Met persoonlijk meer dan 30 jaar ervaring in het vak als elektro installateur.

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en verkoop van wit- en bruingoed. Wij zijn erkend elektro installateur voor de particuliere alsook de zakelijke nieuwbouw, dan wel bij renovatie van bestaande woningen en bedrijfspanden.

Ons bedrijf en werkplaats bevinden zich in Maria Hoop. Wij werken echter zoveel mogelijk op klantlocatie. Zo kunnen wij u persoonlijke en goede service geven op uw locatie! En dat terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft!

Op het gebied van witgoed repareren wij was-, droog- en koelautomaten. Tevens ook magnetrons en vaatwassers. Onder bruingoed wordt verstaan radio, tv en video. Ook is het plaatsen van bijvoorbeeld een schotelantenne dagelijks werk!

Bent u op zoek naar het juiste product maar u weet niet wat u moet kopen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij geven u persoonlijk advies maar u kunt ook de producten door ons laten leveren en installeren. Hier worden enkel topmerken gebruikt met goede fabrieksgarantie. Dit allemaal uiteraard met geen extra voorrijkosten. Dit alles wordt duidelijk opgesteld in een offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij heten u van harte welkom en we hopen dat wij u een goede service mogen verlenen.